PRIPREME ZA VJENČANJE

Ana Jelušić: 'Tko bi rekao da će jedan zahtjev na Facebooku značiti takvu razliku u mom životu'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.08.2016. u 09:45

Instagram

Ana Jelušić uskoro će okrenuti novo poglavlje u svom životu. Naime, u rujnu planira vjenčanje za svog dugogodišnjeg dečka, Švicarca Travisa Blacka.

Bivša skijašica svako malo na Instagramu objavi neku romantičnu objavu ili podsjeti prijatelje i fanove koliko je još vremena ostalo do ‘sudbonosnog da’.

29-godišnja Ana i Travis u vezi su nešto više od četiri godine, a kako piše tportal.hr u bračne vode će uploviti u rujnu na jadranskoj obali. Svi detalji su već isplanirani, a Ana je na svom Instagramu otkrila i koji će fotograf ovjekovječiti najljepše trenutke njezine svadbe.

Travis je inače marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj gdje se i Ana preselila zbog ljubavi.

 

'Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par', rekla je jednom prilikom.

Ana već nekoliko mjeseci radi u Međunarodnom olimpijskom odboru u Lausanni, a surađuje s FIS-om, Eurosportom i slično.

Prije četiri mjeseca Ana je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i uz nju napisala: ‘Tko bi rekao da će jedan zahtjev za prijateljstvom poslan preko Facebooka nakon točno četiri godine napraviti tako veliku razliku u mom životu! Veselim se avanturama do kraja života s ovim čovjekom!’

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo