NOVO POGLAVLJE

ANITA DUJIĆ BLISTA OD SREĆE Nakon manje od godinu dana veze objavila je veliku vijest na društvenim mrežama: 'Nas troje! Sreća do neba!'

 
Anita Dujić i Duncan Broadfoot
 Instagram

Bivša manekenka i dekoraterka seta Anita Dujić već otprilike godinu dana uživa u novoj ljubavi sa škotskim filmašem Duncanom Broadfootom, a na Instagramu je s obožavateljima podijelila novu veliku vijest!

Ona i Duncan trenutno se nalaze u Hrvatskoj na odmoru, kako nam je Anita i rekla u intervjuu prije nekoliko mjeseci, a fotografirali su se zajedno u Puli. Dujić je uz fotografiju napisala:

‘Jedno jutro u Puli’, a dodala je hashtagove ‘nas troje’, ‘sreća do neba’ i ‘još šest mjeseci’.

Time je jasno dala do znanja da su nakon nešto manje od godinu dana veze odlučili postati roditelji, a trudna je već tri mjeseca.

Jedno jutro u Puli... #thethreeofus #happinessoverload #6monthstogo #tb

A post shared by Anita Dujic (@anita__dujic) on

Otprilike u jesen prošle godine Anita je napokon pronašla sreću u ljubavi s Duncanom, nakon neuspjelog braka s Ivanom Veljačom, od kojeg se razvela 2015., te kratke veze s glumcem Ivanom Hercegom nakon toga.

Upoznali su se na setu filma ‘Mamma Mia, na kojem su oboje radili. Nije to bila ljubav na prvi pogled, u početku nisu ni kliknuli, rijetko su komunicirali, no pred kraj snimanja shvatili su da među njima nešto ipak postoji i odlučili probati…

Žive u Londonu, no u budućnosti si žele osigurati dvije stalne lokacije - Zagreb i London. Duncan je kao location manager radio na velikim filmskim uspješnicama kao što su ‘Da Vincijev kod’, ‘Robin Hood’, ‘Thor’, ‘Zlurada’ s Angelinom Jolie, ‘Nemoguća misija 5’, James Bond ‘Spectre’, ‘Wonder Woman’, ali i na seriji ‘Igra prijestolja’, tražeći najbolje lokacije za snimanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:57