TATINIM STOPAMA

Arman Filipović (8) daje glas u crtiću 'Angry Birds': 'Jako me podsjeća na mene u tim godinama'

Tarik kaže kako je Arman besprijekorno odradio svoj prvi filmski posao
 Continental Film

Osmogodišnji Arman, sin poznatog glumca i televizijske zvijezde Tarika Filipovića, kreće stopama svog tate. Armanovo ime pojavljuje se na špici novog animiranog hita “Angry birds film” koji u domaća kina stiže 12. svibnja. - Arman je sinkronizirao lik Crvenog. Toj srditoj crvenoj ptičici glas u filmu inače posuđuje Rene Bitorajac, a Arman je bio zadužen da izgovori nekoliko rečenica i tako dočara tu pticu iz njezinih mlađih dana - kaže Tarik koji otkriva da se Arman u filmskom poslu našao slučajno. U potrazi za dječakom koji bi uz Bitorajca u filmu progovorio kao Crveni, produkcijska ekipa sjetila se Tarikova sina kojem se svidjela.

- Arman me jako podsjeća na mene samog u njegovim godinama. Naime, i ja sam bio mangup koji je uvijek volio nešto izvoditi i zabavljati cijelu obitelj - prisjeća se Tarik, koji kaže kako je Arman besprijekorno odradio svoj prvi filmski posao.

- Naravno, nije to sad bio neki teški zadatak niti bismo moja supruga Lejla i ja takvo što dozvolili, jer smo svjesni da je Arman prije svega dijete. Nama je bitno da on normalno odrasta, a ako se usput bavi nečim što ga zabavlja, poput ove sinkronizacije, nemamo ništa protiv. Njemu je sve to bila samo jedna nova i pretenciozno bi bilo sada prognozirati hoće li se jednog dana u životu baviti glumom - kaže Tarik kojem je najvažnije da se njegovi sinovi Arman i Dino (12), kad odrastu, bave poslom koji će voljeti. Dotad, naravno, cijela obitelj Filipović pogledat će “Angry birds film”, za koji su likovima uz Tarika i Armana glasove posudili Rene Bitorajac, Goran Navojec, Luka Bulić, Renata Sabljak, Boris Miholjević, Rambo Amadeus i Robert Ugrina, a pridružili su im se i Mirela Brekalo Popović, Mia Krajcar, Ana Vučak, Matija Kačan, Pavle Vrkljan, Tena Tadić, Matija Čigir te Luka Bulović.

“Angry birds film” snimljen je prema franšizi videoigara nastaloj 2009. godine. Do kraja prošle godine zabilježeno je više od tri milijarde preuzimanja igrice na svim platformama, što je čini apsolutnim rekorderom u broju downloada neke u povijesti. A film otkriva zbog čega su ptice toliko bijesne.

---

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:18