MAJA KEREŠ

ATRAKTIVNA HRVATICA ZASJENILA JUSTINA TIMBERLAKEA U NJEGOVOM SPOTU Riječanka ostvarila uspjeh života: 'Ne mogu opisati koliko sam sretna i zahvalna!'

 
 Maja Kereš / Instagram

Plesačica i koreografkinja iz Rijeke, Maja Kereš, postigla je ogroman usopjeh pojavivši se u najnovijem spotu Justina Timberlakea za pjesmu 'Filthy', piše Novi list.

Popularni američki pjevač u petak je objavio dugoiščekivani singl koji prati i futuristički videospot u režiji Marka Romaneka. Plesni spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj najnoviji izum.

Ono što je pjesmu čini još zanimljivijom podatak je da se u spotu pojavljuje riječka plesačica Maja Kereš, suosnivačica riječkog plesnog centra K2K, koja već nekoliko godina u SAD-u gradi uspješnu plesnu karijeru. Nastup u spotu ostvarenje je njezinog životnog sna.

'Ne mogu opisati riječima koliko sam sretna i zahvalna što sam dobila priliku raditi na spotu mojeg omiljenog pjevača Justina Timberlakea! Svi koji me znaju, znaju što i koliko mi to znači. Velika hvala Marku Romaneku, Martyju Kudelki, AJ Harpold i Tracy Phillips na stvaranju ovog umjetničkog djela i angažmanu u ovom spotu. Hvala agenciji Clear Talent Group što mi je pomogla pretvoriti moje snove u stvarnost', napisala je na Maja na Instagramu.

Uspješna plesačica dosad se pojavila i u spotu za pjesmu 'Company' popularnog Kanađanina Justina Biebera, spotu za pjesmu 'Trust you' američkog pjevača Roba Thomasa i spotu za hit 'M.I.L.F. $' popularne američke pjevačice Fergie, piše Novi list.

Pogledajte spot za pjesmu 'Filthy':

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:37