UVIJEK PLIJENI PAŽNJU

ATRAKTIVNA MIRTA BIRA SAMO NAJBOLJE Bujna novinarka izgleda senzacionalno u štiklama luksuznog talijanskog brenda koji obožava Meghan Markle

 
 Ante Čizmić / CROPIX

Sportska novinarka Mirta Šurjak uvijek plijeni pažnju odjevnim kombinacijama, a ovaj je put pokazala i koliko je u trendu.

Naime, posjetila je hrvatsko lurdsko svetište Vepric kod Makarske odakle je u sklopu priča na Instagramu objavila nekoliko fotografija.

Na jednoj pozira ispred svetišta, a usku pepita haljinu i kožnu jaknu upotpunila je elegantnim štiklama omiljenog brenda vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle, piše tportal.

Duge noge jedan su od njezinih najvećih aduta, a luksuzni talijanski brend Aquazzura dodatno ih je istaknuo. Supruga princa Harryja, Meghan, često za javna događanja bira upravo tu modnu marku.

Screenshot / Instagram

- Tu sam haljinu odjenula prvi put. Stajala mi je u ormaru tri godine i slučajno sam je jučer izvukla. Prijateljica i ja smo išle u Makarsku na otvorenje UEFA Futsal lige prvaka pa smo na povratku u Split, oko 23 sata, svratile u svetište Veprice da se pomolimo', ispričala je za tportal. Vjera joj, kaže, znači puno, no ne ide svake nedjelje u crkvu:

- Smatram da čovjek s Bogom može biti i u svojoj sobi i bilo gdje na svijetu. Tako ja shvaćam vjeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:40