BEZ DLAKE NA JEZIKU

'BEZ SAŽALJENJA, NEMAM LJUBAVI ZA PI*KE!' Atraktivna Splićanka naprasno napustila 'Tešku industriju', pa objavila brutalnu 'recitaciju'

Maja Bajamić
 HANZA MEDIA

Premda su za javnost ustvrdili da su se razišli "u dogovoru i prijateljski", iznenadni odlazak splitske pjevačice Maje Bajamić iz redova banda "Teška industrija" ipak zvuči kao naprasna odluka, piše Slobodna Dalmacija.

I video koji je objavila na svom Instagram profilu, u kojem repa stihove pjesme "Bez sažaljenja", zvuče kao oštra poruka nekome.

"Bez sažaljenja gubitnički mentalitet, bez sažaljenja nemam ljubavi za pi*ke, bez sažaljenja jer to nikud ne vodi, dovedi se u red i obuzdaj ego trip!" - repa nabrijano atraktivna Splićanka.

Objavu je najavila pod naslovom "Nešto malo o meni", a jesu li stihovi "ja sam vođena principima, a ne emocijama, moje pjesme su politika, a tvoje melodrama" posvećeni bivšem šefu Ivici Propadalu ili se tek referira na sveprisutnu sladunjavu estradnu ponudu, ostaje za vidjeti.

Majin uradak naišao je na podijeljene reakcije među njezinim pratiteljima, od onih koji su ustvrdili da je "vrh" i da im se "vrlo dopada", do onih kojima je to "preprosto" i kojima "ide na živce".

Nesto malo o meni #mimilove #bezsazaljenja @mimimercedez

A post shared by Maja Bajamić (@majabajamic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 14:38