NEKAD I SAD

BISTE LI JE PREPOZNALI? EVO KAKO JE IVANA VIDA IZGLEDALA PRIJE ČETIRI GODINE Nakon ove fotke bit će vam jasno što je Metkovčanka 'popravljala' na sebi

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 28.08.2018. u 08:39

 • Tom Dubravec / CROPIX

  Ivana Vida

   

  Iako svoje estetske zahvate ne krije, a više puta je na upite pratitelja znala reći da je operirala "svašta", Metkovčanka Ivana Vida nikada nije prstom uprla u promjene na sebi, nije ih ni pobrojala, piše Slobodna Dalmacija.

  A znamo da njene pratiteljice upravo to zanima. Što je i koliko uvećala, smanjila, "popravila", pitanja su koja se nameću sama od sebe, budući da su davno sve te korekcije izašle iz koša zvanog bauk, a slavne dame više se ni ne trude prikriti nenadane promjene nakon posjeta "plastičaru".

  Ivana je ionako, očito, vrlo zadovoljna svojim trenutnim izgledom, a za sve one znatiželjne, evo i mali podsjetnik na to kako je izgledala nekad.

  Tomislav Krišto / CROPIX

  Ivana Vida, djevojačko Gugić, izabrana je za Kraljicu Hrvatske 2014.

  Tomislav Krišto / CROPIX

  Na fotografiji: (treća s lijeva) Ivana Gugić (danas Vida) - Kraljica Hvatske 2014.

   

  U vrijeme kada je ponijela titulu Kraljice Hrvatske, Ivana je bila plavuša, podjednako zgodna i utegnuta kao i danas, no estetski zahvati na licu i više su nego uočljivi. I bez pobližeg gledanja može se zaključiti da je Vida korigirala nos i povećala usne, a kako su neki primijetili, nisu ni grudi "baš prirodne".

   

  Kako god, Vida danas uživa u svojoj korigiranoj pojavi, a na upite na svome Instagramu ne odgovara. Zanimljivo je jedino što kaže da botoks stavlja samo na - kosu, piše Slobodna.

  Goran Šebelić / CROPIX

  Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide 2017.

  Vlado Kos / CROPIX

  Ivana i Domagoj Vida u Donjem Miholjcu

  Tom Dubravec / CROPIX

  Ivana Vida

   

  Izdvajamo