RASPJEVANA VODITELJICA

'BITNO JE KAKO SE PRODAŠ, POVJEROVALI SU DA SAM VELIKA HRVATSKA ZVIJEZDA' Ivana Mišerić u karaoke klubu oduševila Azijce

 
 Instagram

Radijska voditeljica Ivana Mišerić odlično se zabavila na svom proputovanju Malezijom, ako je suditi prema njezinim objavama na Instagramu.Mišerić je svoje vokalne i transformacijske sposobnosti već pokazala u zabavnom showu ‘Tvoje lice zvuči poznato’, a od pjevanja očito ne može pobjeći ni na odmoru.

Voditeljica je putovala Malezijom, uživala u egzotičnim plažama, posve drugačijoj arhitekturi, šarenim ukrasima. ‘Ljubav na prvi pogled. Ovo je bajka. Boje. Miris. Puno podražaja. Predivno nešto. Drugi svijet. Sve je toliko lijepo i živo, slikom je teško dočarati’, napisala je Ivana na Instagramu.

Ništa manje je nije oduševio ni večernji izlazak, a čini se da je i ona ostavila dojam na Malezijce.

Ivana se našla u karaoke baru gdje je odlučila zapjevati hit Brune Marsa ‘Just the Way You Are’. Predstavila se, napisala je, kao poznata pjevačica iz Hrvatske pa ju je glazbenik pitao u kojem da tonalitetu svira pjesmu. S obzirom da je odgovor bio ‘u onom najboljem’, postoji mogućnost da su je ipak prokužili.

‘Bitno je kak se prodaš… Oni su povjerovali da sam big singer star from Croatia. Pita me u kojem tonalitetu da svira Brunu...hm… Ja kažem - u onom najboljem’, objasnila je.

A sad svi!!!!

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

Unatoč tome, voditeljica je djelovala kao da se jako dobro zabavlja, a ništa manje se nije zabavljala ni publika. Ispod videa na Instagramu dobila je niz pozitivnih komentara na račun svog pjevanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:01