NOVI ŽIVOT

BIVŠA MISS SPORTA PRVI PUT POSTALA MAMA Samozatajna Stefany Hohnjec rodila sina, ima vlastiti biznis, živi za ljubav i poručuje: 'Sretna sam i uživam'

 Livio Andrijić / CROPIX

Bivša Miss sporta Stefany Hohnjec već dulje vrijeme živi daleko od očiju javnosti, a kako ekskluzivno doznaje RTL-ov Exkluziv prošli je tjedan prvi put postala majka.

Stefany je rodila zdravog dječaka, teškog skoro pet kilograma i dugačkog 55 centimetara. Otac djeteta je 44-godišnji poduzetnik Ivan Papić s kojim je prvi put snimljena prije dvije godine u šetnji Stradunom.

Otkrila je da je sretna i da uživa. Osim toga vratila se svojoj najvećoj ljubavi - ritmičkoj gimnastici. Atraktivna Porečanka ima vlastiti klub ritmičke gimnastike za rad s djevojčicama predškolske i školske dobi. RTL doznaje da je klub registriran na Stefany Papić pa se pretpostavlja da je sportašica i manekenka i stala pred oltar.

Bivša misica otkriva da ne mari za materijalno i da živi za ljubav: ‘Ne bih mogla nekog trpjeti zbog toga. Na prvom mjestu mi je ljubav, a naravno da su danas i novci na neki način bitni za normalan život.’

O Papiću se ne zna puno, no navodno je na njegov šarm nakon razvoda od Narcisa Mujkića pala i pjevačica Colonije, Indira.

Kako bilo, Stefany očito živi drugačiji život i poručuje: ‘Sretna sam, uživam i htjela bih da nas ostave na miru.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 11:26