NOVI ŽIVOT ANE JELUŠIĆ BLACK

BIVŠA SKIJAŠKA REPREZENTATIVKA PODIJELILA SRETNU VIJEST 'Prvo smo samo putovali, pa se smjestili, a sad moramo naučiti istraživati svijet u troje!'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 10.09.2018. u 18:09

 • Instagram

   

  Bivša skijaška reprezentativka Ana Jelušić Black podijelila je s obožavateljima na Instagramu sretnu vijest - ona i suprug Travis Black uskoro će po prvi puta postati roditelji. Premda nije napisala u kojem je mjesecu trudnoće, po fotografiji je jasno da je već debelo prešla prvo, a možda već i drugo tromjesečje.

  Jedna od naših nekad najuspješnijih skijašica i u ovu je objavu unijela dozu humora, a sretnu je vijest podijelila upravo na drugu godišnjicu braka:

  ‘Sažetak 730 dana braka:

  Godina prva: Putovanje svijetom u potrazi za avanturama

  Godina druga: Ponovna organizacija, smještanje i pretvaranje da smo odrasli

  Godina treća: Učenje kako istraživati svijet u troje!’

   

  Ana i Travis, marketinški menadžer u Međunarodnom olimpijskom odboru u Švicarskoj, vjenčali su se u rujnu 2016., nakon četiri godine veze. Nedavno mu je posvetila objavu na Instagramu uz koju je napisala: ‘Nasmijavaš me od 2012.’

   

  Svadbena proslava održana je pred obitelji, kumovima i brojnim prijateljima na Trsatskoj gradini. Par se upoznao preko Facebooka, a Ana je često isticala kako ne može vjerovati da je jedan zahtjev za prijateljstvom zaslužan za najveće promjene u njezinom životu.

  - Travis i ja imamo puno zajedničkih interesa, oboje volimo putovati i napokon imam vezu u kojoj se sve čini jednostavno. Čim smo se upoznali, gotovo odmah smo kliknuli i bez puno objašnjavanja bilo je jasno da super funkcioniramo kao par. Od tada smo više-manje stalno skupa - otkrila je Ana jednom prilikom.

  Goran Sebelic / CROPIX / CROPIX

  Na fotografiji: Ana Jelušić i Travis Black nakon vjenčanja 2016.

   

  Izdvajamo