O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA

BOLJE DA LJULJA, NEGO DA ŽULJA Nives Celzijus objavila provokativnu fotografiju pa dobila 'škakljivu' kritiku: 'Debela ili mršava, sebi sam super!'

 
Nives Celzijus
 INSTAGRAM

Početak nove školske godine svim roditeljima donio je mnoge obveze, a iznimka nije ni Nives Celzijus (37). No bez obzira na to što joj je dnevni raspored krcat od jutra do mraka, zgodna brineta nije zaboravila svoje vjerne obožavatelje pa ih i dalje redovito uveseljava provokativnim fotografijama na društvenim mrežama.

Tako je sad objavila jednu u posve prirodnom izdanju, a mišljenje jednog pratitelja ispod iste pokrenulo je lavinu drugih komentara.

- Ovo je jedna jutarnja, dok sam bezbrižno ispijala kavicu... Onda su krenuli telefoni, mailovi, priprema ručka, klinci, zadaće, spremanje, peglanje i tek sad primijetila sam da je fotka zanemarena. A bila bi šteta - napisala je seksepilna pjevačica, spisateljica i glumica.

- Ubucila si se - komentirao je jedan pratitelj.

- Hvala Bogu, glavno da mi ne pišu da sam premršava kao prije tri dana... Debela ili mršava, sebi sam super - odgovorila mu je Nives.

- Žena bez oblina nije žena, a ti si savršena! Imaš se čime i pohvaliti! Ignoriraj sve ostalo. Vulkan s Balkana! Mora da otapaš i ledena srca! Sve ti stoji, grmiš! Bucka ili ne, najbolja si, unikat! Bolje da ljulja, nego da žulja - složili su se drugi fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 01:04