NAJTEŽI DANI

BOLNA ISPOVIJEST HRVATSKE PJEVAČICE 'Nakon gubitka bebe bila sam slomljena, spasili su me bezuvjetna ljubav i podrška bližnjih'

 Instagram

Pjevačica Pamela Ramljak je sa suprugom Mladenom Salajsterom prošla je dug i težak put do osjećaja sreće koji dijele sada: za nešto više od mjesec dana postat će roditelji sina Antuna!

Iako su budući roditelji trenutno u trećem nebu od sreće, prije dvije i pol godine par je izgubio prvo nerođeno dijete, a bol zbog gubitka ih je potresla do temelja. O ovom teškom razdoblju Pamela je progovorila u intervjuu za Story.

- Bila sam slomljena. I danas mi je teško prisjećati se toga. Dogodilo se u osmom tjednu trudnoće. Nažalost, ništa me nije moglo pripremiti na šok kad sam doznala da je bebino srce prestalo kucati. Sve mame koje su to proživjele znaju o čemu pričam. Morala sam na kiretažu, to je najgora bol koju sam iskusila. Nisam bila uspavana, nego se radilo uz lokalnu anesteziju, što ne bih nikome poželjela. Nažalost, nakon spontanog pobačaja mjesecima sam se borila protiv infekcije izazvane kiretažom – rekla je za Story poručivši da je zahvalna što je to sada iz njih te da danas razmišlja pozitivno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:23