PRINOVA U OBITELJI

BORIS NOVKOVIĆ TREĆI PUT POSTAO OTAC Njegova odabranica Iris rodila curicu, par joj dao neobično ime

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.04.2019. u 13:24

Zagreb, 210518.
Kaptol Centar.
Premijera dokumentarnog filma Vatreni meksickog redatelja Edsona Ramireza. Film je o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i njenom povijesnom uspjehu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Prihod od ulaznica namijenjen je Udruzi Kolibric.
Na fotografiji: Boris Novkovic.
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Ronald Gorsic / CROPIX

Boris Novković s djevojkom Iris

Boris Novković, 50-godišnji glazbenik i njegova 25-godišnja odabranica Iris postali su roditelji. Iris je prvi put postala majka, a Borisu je ovo treće dijete.

Njihova djevojčica je na svijet stigla sinoć u Zagrebu u KB Merkur, piše Story.hr.

Sretan par svojoj kćerkici nadjenuo je pomalo neobično ime - Si.

- Ovo mi je uz rođenje mojih sinova najznačajniji događaj u životu. Zahvaljujem Iris što mi je podarila kćer. Naša Si je po mom vjerovanju negdje iz zlatnih visina odabrala upravo nas za roditelje i sletjela tiho u naš dom, a Iris, Noa, Bono i ja i cijela naša velika obitelj trudit ćemo se da joj ovaj život učinimo zanimljivim i opravdamo povjerenje koje nam je dala u roditeljskom, bratskom i obiteljskom smislu', rekao je Boris.

'Zahvaljujem liječniku Darku Skalaku i njegovom timu. Bili su više nego ljubazni i profesionalni', dodao je presretni otac.

Kako doznaje Story, osim što su dobili svoje prvo zajedničko dijete, Boris i Iris svoju su ljubav odlučili i ozakoniti.

Boris iz braka s Lucijom Matić ima dva sina, desetogodišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bonu.

Ljubavna priča naočitoga glazbenika i manekenke počela je proljetos, a javnost je za nju doznala kada je Novković na zagrebačku premijeru dokumentarnog filma ‘Vatreni’ došao u društvu mlade vitke plavuše Iris Volf.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo