SVE JE ZABAVLJAO MAKSIM MRVICA

BROJNI POZNATI NA GLAMUROZNOM EVENTU Nataša Janjić prvi put u javnosti od objave trudnoće, nije skidala osmijeh s lica, Ramljak pokazao novi imidž...

 
 Darko Tomaš / Cropix

Brojni poznati okupili su se u petak navečer u 5. paviljonu Zagrebačkog velesajma gdje je British American Tobacco predstavio drugu varijantu uređaja GLO 2. Vrhunac večeri donio je nastup svjetski poznatog glazbenika Maksima Mrvice.

Puno pažnje privukla je glumica Nataša Janjić koja se pojavila na javnom događaju prvi put nakon što je procurila informacija da čeka svoju prvu bebu. Stigla je u društvu dobrog prijatelja Luke Nižetića u jednostavnoj, crnoj sako-haljini. Premda je blistala i nije skidala osmijeh s lica, trbuh se još ne primjećuje.

Izuzetno atraktivnu mini haljinu odabrala je manekenka Mia Matić, koja je istaknula njezine prekrasne duge noge. Dizajnerica Aleksandra Dojčinović stigla je u društvu sestre Snježane, a našim fotografima pozirali su i glumci Janko Popović Volarić i Antonio Franić, Davor Bruketa, frizerka i vizažistica Valentina Čajo, bivši izvanredni povjerenik u Agrokoru Ante Ramljak i drugi. Događaj su vodili Ivan Šarić i Marijana Batinić.

FOTOGALERIJA: Poznati na predstavljanju novog uređaja BAT-a

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:10