ŠIRE OBITELJ

BROZOVIĆ OTKRIO VELIKU VIJEST NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Pozirao sa suprugom i kćerkom ispod natpisa 'Baby loading' i svima je odmah bilo jasno...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.09.2019. u 08:57

Instagram

Silvija, Aurora i Marcelo Brozović

 

Hrvatski nogometni reprezentativac i igrač milanskog nogometnog kluba Inter, Marcelo Brozović, podijelio je s obožavateljima na društvenim mrežama veselu vijest. Njihova obitelj se širi jer sa suprugom Silvijom čeka drugo dijete.

Na fotografiji koju je objavio na Instagramu pozira sa Silvijom i dvoipolgodišnjom kćeri Aurorom. Osim što se supruzi već vidi trbuh, obitelj se fotografirala ispod natpisa na zidu ‘Baby loading 90%’ čime su sugerirali da bi prinova mogla brzo stići. Osim toga Marcelo je u objavu ubacio emotikon četveročlane obitelji.

 

Šest godina traje ljubav Marcela Brozovića i Silvije Lihtar s kojom se oženio krajem 2016. Oboje paze da njihov privatni život nije pretjerano eksponiran u medijima i rijetko se pojavljuju na javnim događanjima.

 

Njihova kći Aurora, s čijim se fotografijama Marcelo nerijetko hvali na Instagramu ističući koliko obožava kćer, u travnju ove godine proslavila je drugi rođendan.

Izdvajamo