KAD RODITELJI PODJETINJE

ČIME JE TO BOJANA GREGORIĆ VEJZOVIĆ POSRAMILA SINA I KĆER? Glumica se razočarala, mislila je da 'ta faza dođe ipak malo kasnije'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.12.2016. u 17:34

Zagreb, 100516.
U Dezmanovoj ulici otvoren je frizerski salon Ruza Pure, prvi Aveda Lifestyle salon u Hrvatskoj, vlasnice Nikoline Kisic Mamic, kceri Ruze Kisic.
Na fotografiji: Bojana Gregoric.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX / Neja Markičević / CROPIX

Bojana Gregorić

Krajnji je rok za prišapnuti Djedu Božićnjaku svoje skromne novogodišnje želje, a tu priliku nisu propustile ni hrvatske glumačke dive.

Na zabavi u zagrebačkome kazalištu Gavella čekalo se na red za sjesti u krilo simpatičnome djedici, a jednako nestrpljivi bili su i roditelji i djeca.

 

Bojana Gregorić Vejzović na druženje je povela desetogodišnjeg sina Raula i šestogodišnju kćer Zoe, a kad je došao red na fotografiranje, i ona se vješto 'ubacila' u kadar.

'Izbaci uljeza. Nisam izdržala. Kad sam se došla pridružiti za fotku, klinci su mi rekli 'nećeš valjda i ti s nama'. Mislila sam da ta faza 'nemoj nas sramotiti' dođe ipak malo kasnije', našalila se Bojana na vlastiti račun u komentarima.

 

S Djedom Božićnjakom, u kojega se prerušio Gavellin glumac Siniša Ružić, pozirala je i Nataša Janjić objasnivši kako čovjek nikad nije prestar za vjerovati u čuda.

Pohvalila se i kako je ove godine bila dobra, a Djedica će to sigurno na vrijeme primiti na znanje.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo