ISKRENO O ŽIVOTU I PLANOVIMA

CRNOGORSKI GLUMAC OTKRIO SPOL DJETETA KOJE ČEKA S JELENOM PERČIN 'Drugačiji su mi prioriteti, a za 10 godina se vidim na selu kao obiteljski čovjek'

Momčilo Otašević i Jelena Perčin
 Livio Andrijić / CROPIX

Crnogorski glumac Momčilo Otašević (27) u razgovoru za srpski magazin Glossy otkrio je spol djeteta koje čeka s našom glumicom Jelenom Perčin (37).

‘Jelena i ja čekamo djevojčicu’, rekao je i dodao: ‘Drugačiji su mi prioriteti. Pokušavam stići svuda, a i da kao glumac na sceni i dalje dajem sve od sebe. Zadovoljan sam kako sam koncipirao svoj život, a što se tiče posla, mogu raditi ili sjediti kod kuće. Nemam tu previše mogućnosti izbora i kalkulacija. Izabrao sam ovo prvo. Naučio sam uživati u svom poslu, baš kao i u životu.’

Lijepa brineta i sve uspješniji crnogorski glumac koji niže jedan za drugim angažmane, u vezi su dvije i pol godine. Upoznali su se kada su prije pet godina snimali sapunicu Nove TV 'Zoru dubrovačku', no zaljubili su se na setu druge serije koju su ponovno radili zajedno - 'Kud puklo da puklo'.

Jelena s bivšim mužem ugostiteljem Kristijanom Babićem ima 8,5-godišnju kći Lotu koja također jedva čeka prinovu. Razveli su se 2011. nakon tri godine braka, bez skandala i javnih svađa.

Otašević se, kako priznaje, za deset godina vidi kao obiteljskog čovjeka u selu Dugi Dol kod Cetinja, u kući svog pradjeda.

‘Voćke koje sam posadio već su porasle. Pečem rakiju i uživam s obitelji. O poslu ne razmišljam previše. Kad se prihvatim nekog angažmana, radim ga najbolje što mogu. Život nikad ne planiram. Prepustio sam se sudbini. Pazim da ne povređujem ljude i da ih nasmijem. Gluma je služenje narodu, a tko sam ja bez publike’, rekao je za Glossy.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:27