TUŽAN OPROŠTAJ

CRO COP OSTAO BEZ KUJICE DONE, JEDNE OD NAJBOLJIH PRIJATELJICA 'Sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica. Obožavao sam je...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 03.06.2019. u 21:10

Facebook

Mirko Filipović i Dona

 

Naš proslavljeni borac Mirko Filipović Cro Cop poznati je ljubitelj životinja koji je više puta javno stao na stranu slabijih, promovirao udomljavanje iz azila umjesto kupovine ljubimaca, sudjelovao u kampanjama za zaštitu životinja, spasio niz puta izgladnjele i bolesne životinje s ceste i nebrojeno puta osudio svako zlostavljanje i iživljavanje nad ljubimcima, uključujući i lov.

Nažalost, ovaj put je s prijateljima i pratiteljima na društvenim mrežama podijelio žalosnu vijest.

 

- R.I.P Dona. Sinoć me nakon 11 godina napustila moja ljubimica i prijateljica! Obožavao sam ju, a i ona mene! Bila je to obostrana i bezuvjetna ljubav - napisao je uz fotografiju Done kojoj jedino sijede dlake na njuški svjedoče o pozamašnom vremenu koje je provela s gazdom.

 

Dona nije jedini Mirkov ljubimac. Već se više puta fotografirao s Megy, maminom ljubimicom, koju su udomili iz azila u Čakovcu.

 

- Ljubav i zahvalnost koju pokazuju udomljeni psi nevjerojatna je! Ne kupujte pse - udomite ih - napisao je jednom prilikom.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo