SREDIŠTE LJUBITELJA MOTORA

CROATIA BIKE WEEK Gradonačelnik Boris Miletić na čelu kolone bajkera koji su protutnjali Pulom

U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta
Gradonačelnik Pule Boris Miletić

Pula je proteklog tjedna bila središte brojnih zaljubljenika u motore s oko 20000 posjetitelja na ovogodišnjem Croatia Bike Weeku u organizaciji moto kluba Twin Horn MC. Najupečatljiviji je zasigurno bio veliki defile kada je preko 2500 motora protutnjalo Pulom, a čelu kolone na motoru se pridružio gradonačelnik Pule i predsjednik IDS-a Boris Miletić.

U povorci koja je prošla gradom okupili su se motoristi iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, SAD-a, Švicarske, Austrije, Francuske, Slovačke, Belgije, Škotske, pa čak i iz Kuvajta.

I staro i mlado sjelo je u subotu na motore, a neki su i provozali i svoje kućne ljubimce. Uz čvrste rock zvukove koji su se čuli sa pojednih motora, velika kolona, koja je u jednom trenutku napravila pravi zastoj na opće oduševljenje turista, produžila je put Monumenata. Tamo ih je čekao nastup Opće opasnosti, koji su tom prilikom zasvirali pred 12.000 ljudi , što je županjskim rokerima bila dobra uvertitra za skorašnji koncert na Šalati 17. rujna. Uz Opću opasnost nastupili su i Vedran Božić i Rock masters s obradama pjesama Jimija Hendrixa, band Kula, a atmosferu su dodatno zagrijale plesačice u sexy showu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:19