VELIKI DAN

CURE DETALJI O DANAŠNJEM VJENČANJU MAJE ŠUPUT Sudbonosno da izreći će na divnom imanju u Istri, uzvanici su već krenuli, zna se i tko će joj biti kuma

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.05.2019. u 13:54

Instagram

 

Danas se udaje popularna pjevačica Maja Šuput. Svom će zaručniku Nenadu Tatarinovu reći 'da' na imanju Meneghetti u Istri, gdje su se ljetos vjenčali i nogometaš Vedran Ćorluka i njegova Franka Batelić.

 

Glas Istre javlja da su uzvanici već krenuli prema velebnom imanju na kojem će se održati vjenčanje Maje Šuput, koja je svoju djevojačku zabavu upriličila u Beogradu još u travnju.

'‘Spremni smo. Moj djevojački vikend upravo počinje. Tako nam Bog pomogao’, napisala je 39-godišnja pjevačica Maja Šuput na Instagramu pozirajući uz širok osmijeh u društvu bliskih prijateljica Anite Tuček, Katarine Kolar, Lade Mitrišinović, Valentine Čajo i Lane Gadžo Čermak, unuke generala Ivana Čermaka, koja će joj biti i vjenčana kuma, te najboljim prijateljem, stilistom Markom Grubnićem.

Maja je u međuvremenu na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj se vidi čipkasta vjenčanica sugih rukava.

'Dobrodošli prijatelji', napisala je mladenka uz fotografiju.

Na Instagram storijima je objavila i fotografiju jumbo plakata kojeg je postavila za svojeg odabranika.

Prisežem pred Bogom i narodom:

'U dobru i zlu, od danas do zauvijek'.

Službeno, tvoja Tatarinova', piše na plakatu.

Instagram Maja Šuput

Na Instagramu se oglasio i njezin prijatelj Marko Grubnić koji je objavio fotografiju istog tog plakata na putu do imanja na kojem se održava svadba, a zatim i snimku sebe kako nazdravlja sretnom paru.

Instagram Marko Grubnić
 

Šuput i hotelski menadžer Tatarinov u vezi su od 2017. godine, a krajem 2018. su se i uselili u zajednički stan.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo