VELIKI LUKSUZ

DEJAN LOVREN POČASTIO SE AUTOMOBILOM VRIJEDNIM DVA MILIJUNA KUNA Nogometaš pozirao pred svojim hotelom na Pagu: 'Sad još samo kupi čarape...'

 
 Srđan Vrančić / CROPIX

Kada nogometaši slave rođendane, luksuzni pokloni su svakako neizbježni. Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren se tako počastio za 30. rođendan poklonom u vrijednosti od skoro dva milijuna kuna, točnije Ferrarijem 812 koji je, kada se pojavio na tržištu 2017. godine, koštao 280 tisuća eura, bez poreza i trošarina piše Slobodna Dalmacija.

Riječ je o modelu koji nije podlegao trendu turbo motora već ga pokreće atmosferski 6,5-litreni V12 motor od 800 KS uz 718 Nm okretnog momenta, piše Auto klub. Uparen je sa 7-stupanjskim automatskim mjenjačem s dvije spojke koji ima još brže izmjene nego prije. To mu omogućava sprint do stotke za 2,9 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 340 km/h.

Naš branič pohvalio se bijesnim poklonom na Instagramu i tako očarao obožavatelje koji su ponosni na nogometaša Liverpoola.

'To znači uspjeti u životu', napisao je jedan. Neki su primijetili da je automobil trebao biti crvene boje, a jedan je komentator dodao:

'Sad još samo kupi čarape i onda si stvarno uspio u životu!'

Dejan je pozirao s automobilom ispred svog hotela Joel kojeg je otvorio u Novalji u svibnju prošle godine. Ime hotela krije posebnu simboliku - nastalo povezivanjem imena njegove djece Josipa i Elene.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:59