NOVI GRAD, NOVI STYLING

'DI SI KONJA PARKIRAO?' Zbog odjevne kombinacije u kojoj je Mateo Kovačić prošetao Londonom, Ćorluka, Modrić i Lovren brutalno ga sprdaju

 
Mateo Kovačić
 Tonci Plazibat / CROPIX

Od završetka Svjetskog nogometnog prvenstva španjolski mediji su bili prepuni napisa o nezadovoljstvu Matea Kovačića, koji je želio pronaći novi klub, što je dao do znanja i čelnicima Real Madrida, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon niza pregovora pronađeno je rješenje da ode na jednogodišnju posudbu u engleski Chelsea, a London je, ako je suditi po fotografijama koje popularni Kova objavljuje na društvenim mrežama, naočitom nogometašu došao kao naručen.

Mateo se na svojoj novoj adresi već prilično domaće osjeća, a fotografijom koja je utržila gotovo 150 tisuća lajkova i preko pet stotina komentara, oduševio je obožavatelje.

Zbog prizora u kojem šeće londonskim ulicama u "dandyjevskom" šminkerskom stilu, u sivom puloveru i kačketom na glavi, "užgali" su se fanovi obaju spolova.

View this post on Instagram

#londonstreets

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

"Ma ke ljepota!", "Prezgodan", Seksi si i to znaš..." - komplimentirali su mu sa svih strana.

Navijači "Reala" iskoristili su priliku da ga krenu vabiti na povratak u kraljevski klub, Englezi su kontrirali komentarima da mu Chelsea "bolje stoji", a brojne je stilom podsjetio na TV junaka Thomasa Shelbyja, zvijezdu serije "Peaky Blinders".

View this post on Instagram

#thomasshelby #peakyblinders #cillianmurphy

A post shared by PeakyBlindersFan (@peakyblindersfanfrance) on

S obzirom da je Kovačićeva supruga Izabel poznata zaljubljenica u modu, zacijelo je upravo ona odgovorna i za modni transfer svoga muža, kojeg je Vedran Ćorluka genijalno prokomentirao.

"Tko bi rekao da će od stila Dolph Lundgrena doći na ovo!" - ustvrdio je Čarli, na što je Kovačić reagirao smijehom.

Jul 21, 2001; Los Angeles, CA, USA; Actor DOLPH LUNDGREN stars as Jason Price in the Dream Rock thriller, 'Hidden Agenda.', Image: 93960899, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial ONLY! Copyright Dream Rock, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Entertainment Pictures
Profimedia, Entertainment Pictures

"Aiiii..." - "narugao" mu se i Luka Modrić.

"Aiii... mrnjauuu" - odgovorio mu je Kovačić.

"Alo, mir tamo! Uskoro zimska jakna" - upozorio je britanski iskusan Dejan Lovren.

Ćorluka se očito nije mogao nadiviti stilskoj preobrazbi svog reperezentativnog suigrača, pa ga je još i upitao:

"Kakav si jockey postao u Londonu, di si konja parkirao?".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 10:00