TUŽNA NUŠA

DJEVOJKA KOJA JE OSVOJILA SRCA LJUDI U DVIJE DRŽAVE, ALI NE I ONOG KOJEG JE NAJVIŠE HTJELA 'Uputio mi je poruku koja me jako povrijedila...'

 
 Instagram

'Napravila sam sve kako treba' - kazala je Nuša Rojs aludirajući o svom odnosu s 'Gospodinom Savršenim' ali i svim što se događalo u kući, nakon što je završio show. Nuša je naime Antoniji Blaće u RTL Exkluzivu otkrila kako je izgledao njihov odnos prije nego što su prekinuli.

Nuša je ostala u Zagrebu, Mijo je upoznao s prijateljima, pokazao kako živi no onda se malo distancirao, dodala je.

Nakon što je otišla iz Zagreba, sve rjeđe joj se javljao.

- Nakon četiri dana se javio i napisao mi da je malo razmišljao i da se ne osjeća više kako se osjećao. I da je bolje da se više ne viđamo, da ne bih bila povrijeđena. Ali Mijo, ja sam već povrijeđena - ispričala je Nuša.

Jutro uoči intervjua objavljenog u subotu Nuša je objavila dramatičnu objavu na društvenim mrežama te izazvala kaos...tada je i izjavila: 'Napravila sam sve moguće, ne sudite i ne pitajte me ništa'.

'Zaslužuje one dvije'

Dan nakon što se napokon doznalo da Mijo i Nuša nisu izdržali, odnosno da je ona bila ta koja je ostavljena, Nuši vojska fanova sada na Instagramu ostavlja brojne riječi potpore i suosjećanja.

Gospodin savršeni 2019.
Maja Bota za RTL
Maja Bota za RTL
Nuša

-'Ma žalosno.....igrat se tuđim osjećajima. Ružno za reći ali možda je i bolje tako. Nuša, očito nije bio za tebe. Glavu gore, Bog ti je nekog boljeg izabrao. Budi čvrsta...Bila si iskrena, svi su to vidjeli....Kad dođe vrijeme, naći ćeš nekog ko te stvarno zaslužuje',' Glavu gore, to je samo znak da te čeka nešto puno bolje! Mlada si i lijepa, doći će ljubav kad se najmanje budeš nadala. Jedino šta je tužno da dečko od 28 godina nije spreman na nešto ozbiljno' - tješili su je.

- Ma on zaslužuje onu glupu Barbaru ili Nikolinu. Dvije ku*** - nadodali su.

- Živim u Sloveniji, a vjerujem da ovo što pišem nema veze sa time. Mijo izgleda dobar i drag momak, ti za njega pravi jackpot.

Gospodin savršeni 2019.
Maja Bota za RTL
Maja Bota za RTL
Nuša i Mijo

Na žalost, sad kad vrtim film više vjerujem, da možda njegovi interesi nisu bili oni pravi, možda ni sam nije znao, možda se varam, ali svejedno je jasno, da nije spreman još za ozbiljnu vezu. Neka vam to ostane u lijepom pamćenju, znam da ćeš vidjeti i u tome nešto jako dobro. Ako vam je suđeno, da budete skupa, bit ćete, kad se on malo opameti, ako neće biti prekasno - zaključili su.

- Ali kad su osjećaji u pitanju, bolje da je se završilo prije nego kasnije. Možda je posao u Zagrebu znak za nešto drugo, možda ćeš jednom zahvaliti se Miji jer ako ne bi bilo tako, ne bi upoznala ljubav svog života. Život piše romane, napisali su joj.

- Želim ti, da tvoj život piše ono najljepše, puno ljubavi i osmijeha... - napisala je jedna gospođa koja je tijekom cijelog showa podupirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:09