ANA VILENICA ISKRENO

DOMAĆA GLUMICA PROGOVORILA O TOME ŠTO JU NAJVIŠE SMETA U PROFESIJI KOJOM SE BAVI 'Zato se ni ja ne družim puno s njima'

 Boris Kovačev / Cropix

Glumica Ana Vilenica jedna je od novih kandidata zabavno glazbenog showa Tvoje lice zvuči poznato, čija peta sezona uskoro kreće na Novoj TV.

39-godišnjakinja, poznata kako po ulogama u TV serijama i sapunicama, tako i po kazališnim ostvarenjima i samostalnim projektima, priprema se za novi izazov transformacija koje je čekaju u showu. 'Tko je rekao da je trema dobra, lagao je. Trema nije dobra! Dobro je kad si opušten i kad uživaš! To je dobro', rekla je Ana.

Ana je glumu diplomirala u Sarajevu, a potom je magistrirala na Central School of Speech and Drama u Londonu. Premda živi u Zagrebu, rodna Rijeka zauzima posebno mjesto u njezinom srcu, otkrila je za Dnevnik.hr.

‘Iako već dugo tamo ne živim, moj grad po mjeri je Rijeka. Danas vodim obiteljski život, a da sam tamo bilo bi nam lakše zbog baka servisa. Rijeka ima more, tu je Opatija, Platak… Ali najidealnije bi bilo živjeti pola godine u Londonu, a pola u Rijeci', rekla je.

Ana je prije šest godina dobila sina Duju sa scenaristom Edijem Mužinom. Kako je nekoliko puta dosad naglasila, život joj se dolaskom djeteta uvelike promijenio, no za drugu najveću ljubav - kazaliište - uvijek ima vremena. Ipak, neusporedivo manje izlazi i druži se, a priznaje i da bira društvo.

Otkrila je svoj stav o taštini glumaca: ‘Istina je, glumci su tašti pa se zato ni ja ne družim puno s njima. Ali to je normalno, mi smo stalno izloženi i onda se nekako izgradi taj neki zid. Često su tašti glumci, ali to je takav poziv i morate nas trpjeti.’

Što je još otkrila, provjerite u video intervjuu na Dnevnik.hr-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:04