SREĆA U DOMAU JURIČIĆA

DOMAĆI GLUMAC U VRTLOGU RODITELJSTVA Usklađuje snimanja s noćnim buđenjima: 'Lav puno spava. Nekad se i ja ponudim, ali žena puno toga odradi'

 Instagram

Glumac Filip Juričić nedavno je po drugi put postao otac. Njegova žena Nika Dogan rodila je prije dva tjedna sina Lava, a svoju sreću odmah su podijelili s prijateljima na društvenim mrežama.

Trenutno ima puno posla jer svakodnevno snima novu seriju na Novoj TV ‘Na granici’, ali kaže da zasad uspješno usklađuje obaveze, piše Dnevnik.hr.

‘Snimanja su me dobro pripremila na malo spavanja pa sve dobro funkcionira i lako uskladim s bebom. Mislim da ću imati bebu koja dosta spava tako da je sve ok. Sada nisam dugo snimao, godinu dana, ali ovo je super ekipa i brzo smo se uklopili’, rekao je.

Lav zasad dobro spava, a panike nema jer su i Nika i Filip već naučili što je roditeljstvo. Juričić ima 10-godišnjeg sina Jana iz veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić, a Nika ima kći iz prvog braka.

‘Lav spava jer svi lavovi spavaju puno. Žena me poštedi preko noći, nekad se i ja ponudim, ali stvarno ona puno toga odradi. Oboje već imamo dijete od ranije pa je to olakšavajuće. Sada smo zreliji pa smo spremniji oboje. Liči na mene. Mislim beba kao beba, malo je zgužvana, sada se lice formira. Ali nekome liči na mene, nekome na mamu, ali ionako kažu da žena i ja ličimo pa tako da…’, ispričao je glumac kroz smijeh.

Planove sinu ne namjerava krojiti i nema ništa protiv ako se također otisne glumačkim vodama: ‘Neka djeca rade ono što žele. Roditeljstvo je teško i danas i u svim vremenima. Svako vrijeme nudi neke nove mogućnosti. Danas ima i tete čuvalica, tu su i bake, dede… ide to sve kad se ljudi uvježbaju.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 09:18