BOŽIĆ JE VRIJEME PRAŠTANJA

ECIJA IVUŠIĆ I NIKOLINA RISTOVIĆ ZAKOPALE RATNE SJEKIRE Izbjegavale su se cijelo desetljeće nakon što je objema za oko zapeo zavodnik Tomislav

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.12.2016. u 15:05

INSTAGRAM

Obje su po mišljenjima mnogih jedne od najzgodnijih Hrvatica, obje su televizijske voditeljice, ali nije ih uvijek povezivalo prijateljstvo. Štoviše, dugo se šuškalo kako si Ecija Ivušić i Nikolina Ristović nisu dobre, a sjeme razdora među njima posijao je objema zajednički bivši dečko Tomislav Totić, i to još prije deset godina.

Zagrebački poduzetnik 2006. bio je u vezi s Nikolinom, ali njihova ljubav nije dugo trajala. Tomislav je tvrdio kako za prekid nije bila kriva treća osoba, ali baš tada često je bio u Ecijinu društvu, koja je bila studentica novinarstva.

'Čuo sam priču da imam novu djevojku i da su nas vidjeli da se drpamo, ali to nije istina. Ecija je zgodna djevojka s kojom izađem pa plešemo i zafrkavamo se. Ona je ok i ne opterećuje me svojim pričama', izjavio je prije deset godina fatalni zavodnik Totić.

 

Ako nekad i nije bilo simpatija između Ecije i Nikoline, dvojac je očito iskoristio ovo blagdansko razdoblje za zakapanje ratne sjekire. Zajedno su slavile Božić u Zagrebu i sudeći prema objavama na društvenim mrežama, odlično su se zabavile.

Ivušić je trenutačno sretno slobodna, a Ristović je već tri godine u braku sa srpskim povjesničarem umjetnosti Vidojem, s kojim ima dvogodišnju kćer Unu Sofiju.

 

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo