LJUBAVNI ŽIVOT NA DLANU

ECIJA O SVOJOJ VEZI S BIVŠIM VATRENIM 'To što sam s nogometašem nema veze sa zanimanjem. Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica'

 
 Instagram

Voditeljica Ecija Ivušić nedavno je otkrila da je u vezi s nogometašem Nikolom Pokrivačem. Odonda ne skriva koliko je zaljubljena.

U rubrici ‘Paprene kuglice’ INmagazina voditelju Davoru Gariću otkrila je neke detalje ljubavnog života i kako ju je nogometaš osvojio.

- Sigurna sam da su žene najljepše kad su zaljubljene. Ja jesam zaljubljena, ne znam dal sam najljepša, ali trudim se. Ne znam s čime me nije osvojio, iskreno. To je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu - rekla je dodavši da veza nema nikakve veze s predrasudom o ljepoticama i nogometašima:

- To nema veze sa zanimanjem, vjeruj mi. Ne bih se baš mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica jer ne bi imali zajedničkih točaka. Nikola ja imamo puno više zajedničkih točaka nego što bi ja imala s nekim bauštelcem.

Mediji je vole, posebno zbog atraktivnih objava na Instagramu, no Ecija kaže da slavu nikad ne bi pokušala postići kućnim video uratkom.

- Ja u Hrvatskoj ne bi objavila ni kućni uradak kako kuham, a ovo ne bi ni radi sebe, ni radi svojih roditelja…

View this post on Instagram

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Također je poručila muškarcima da joj ne šalju golišave fotografije kroz poruke na društvenim mrežama, a na pitanje bi li pristala na prosidbu usred vođenja ljubavi, rekla je:

- Jel bi imao prsten ili? Ma sve se to računa!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:44