PLESNO I ENERGIČNO

EKSKLUZIVNA PREMIJERA SPOTA LUKE NIŽETIĆA Pogledajte osvježenu verziju pjesme 'Brutalero' s kojom se natjecao na Dori

 
 Promo

Pjesma 'Brutalero' s kojom se Luka Nižetić natjecao na ovogodišnjoj Dori osvojivši na kraju treće mjesto, dobila je i svoje video izdanje. Uz spot dolazi i nova, ponešto izmijenjena i osvježena verzija pjesme s novim aranžmanskim momentima i zanimljivim inozemnim gostovanjem. Naime, u novoj verziji 'Brutalera' gostuju Tapo&Raya, dvojac iza brojnih španjolskih ljetnih hitova s milijunskim pregledima na YouTubeu.

'Iznimno nam je zadovoljstvo bilo surađivati s izvođačem kao što je Luka Nižetić. Moramo reći da i prema Hrvatskoj imamo veliko poštovanje što se tiče kulture i naroda, jako volimo vašu zemlju. Sigurni smo da će fanovi uživati u 'Brutaleru', iznimno plesnoj i energičnoj pjesmi s latinskim ritmovima', istaknuo je dvojac.

Originalan spot koji prati ovu pjevno-plesnu adrenalinsku bombu napravljen je u istom duhu, a iza režije stoji Sandra Mihaljević, dok je Dinko Šimac zaslužan za specijalne efekte. Koreografiju, kao i na nastupu na Dori, osmislila je Larisa Lipovac, a u videu plesne uloge pripale su Martini Ivanković, Mirni Gaberšnik, Dori Ožegović i Marku Mihaljeviću.

'Karakter pjesme 'Brutalero' povlačio je za sobom pomaknuti prateći video, drugačiji od svega onoga što sam do sada radio što je u konačnici i postigla redateljica Sandra Mihaljević. Naslonili smo se na vizual pop arta koji je i bio vizualni identitet pjesme na Dori, a za spot smo iskoristili i jedan dio scenskog nastupa iz Opatije. Mislim da spot uspješno vizualizira pjesmu i što je najvažnije prpošan je, kolorističan i pun detalja, pravi strip u kojem je glavna uloga pripala meni (hahah)', rekao je Luka.

Sudeći prema ogromnom broju pozitivnih komentara i podrške nakon nastupa na Dori pjesmi ‘Brutalero’, koju je pratio pomno isplaniran atraktivan glazbeno scenski nastup, mnogi predviđaju status pravoga hita. Pjesma koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Mario Mihaljević već je tjednima na službenoj top listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj te obzirom na sjajne reakcije publike možemo zaključiti da se radi o singlu uz kojeg će se bez sumnje plesati u narednom razdoblju i to već u travnju, 13. travnja kada Luku čeka koncertni nastup u Zadru, 26. travnja u zagrebačkom History klubu, te 04. svibnja u Sisku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:34