BLOGERICA

ELLA DVORNIK PROMIJENILA BOJU KOSE I IZAZVALA BURNU RASPRAVU NA SVOM INSTAGRAMU 'Kosa ti je katastrofa' i 'Loše, jako loše' samo su neki od komentara

 
Ovo je boja kose koju je Ella Dvornik imala prije pet dana
 Ella Dvornik / INSTAGRAM

Blogerica Ella Dvornik na svojem je Instagram profilu u srijedu objavila da je promijenila boju kose, obojivši se u nekoliko nijansi plave. Čini se da neki njezini pratitelji, kojih na Instagramu ima 294 tisuće, nikako nisu oduševljeni.

"Kosa je katastrofa", napisala je jedna korisnica. "Na fotki uz filtere, kao dobra reklama za npr. Avatar, ali uživo ti nikako ne stoji", dodala je druga. "A joj. Ljepša si mi onako siva ili s bojom koju si prethodno imala", rekla je treća korisnica. "Loše, jako loše", uključila se još jedna nezadovoljna.

Premda je objavom u otprilike tri sata prikupila blizu 11 tisuća likeova, nekoliko korisnica je istaknulo da je ovaj frizerski eksperiment samo napola uspio.

"Big NO. Što je ovo na tjemenu? Ona siva ti je bila savršena", napisala je nezadovoljna korisnica. "Ova boja na tjemenu mi je nekako - ne, ali ova prema dolje je odlična, jako lijepa! Ti sve isfuraš, briga te", dodala je još jedna nezadovoljna promjenom.

Bilo je onih koji su rekli da bi im bilo draže da se Dvornik cijela obojila na onaj način na koji je obojila kosu na tjemenu kod korijena. "Bilo bi puno bolje da ti je cijela kosa boje kao na tjemenu", dodala je jedna od korisnica.

Dvornik im je odgovorila da ne vidi razlog zašto bi jednu te istu boje kose imala stalno. "Super stvar kod kose je što ju možes farbat' dok ne umreš pa ne vidim razlog zašto uvijek imat' jednu te istu boju ako se boje mogu mijenjat i ispirat", napisala je Dvornik.

Korisnica koja joj je spočitnula bojanje se oglasila nakon blogeričinog odgovora. "Ma znam lutko, ali ja te obožavam (mada ti mogu mama bit') i navikla sam da si originalna. Nemoj majke ti furanja nekih trendova pogotovo ako je nešto baš bez veze", napisala je korisnica.

U obranu Dvornik stala je i jedna korisnica koja se osvrnula na negativne komentare. "Ella divna ti je boja kose. Nemoj slušati ove starije žene koje nemaju hrabrosti izaći iz svoje najčešće predosadne frizure i furaju je cijeli život", napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:10