MALA BALIE DEE

ELLA DVORNIK STALA NA KRAJ NAGAĐANJIMA I OBJASNILA ODAKLE NEOBIČNO IME KĆERI 'Charlesu i meni to je bilo jedno od najznačajnijih putovanja'

 
 Facebook

Poznata blogerica Ella Dvornik postala je mama u sitnim noćnim satima sa subote na nedjelju. Kako je sama objavila u ponedjeljak na Facebooku, rodila je nakon 51 sat iščekivanja i Charles i ona su presretni.

Curica je dobila neobično ime, Balie Dee Dvornik-Pearce, o kojem posljednja 24 sata ne prestaju nagađanja odakle inspiracija.

Danas je Ella odlučila stati na kraj nagađanjima i objasnila o čemu se radi.

‘Balie se čita Bali. Ime je dobila po otoku Bali u Indoneziji gdje smo Charles i ja imali jedno od najznačajnijih putovanja. Bali u hinduizmu znači ‘vojnik’. U njihovoj mitologiji Bali je bio majmun ratnik koji je obarao svoje neprijatelje tako što bi zaželio želju.

Dee označava zvuk imena mog tate, Dino, i Charlesove mame Deirdre… Tako da ih uvijek nosi sa sobom i kad ih nema.

Slovo ‘e’ smo dodali na kraju Bali čisto da bude drugačije.’

Curicu je donijela na svijet tri tjedna ranije u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik. Na društvenim mrežama Ella je primila pregršt čestitki i lajkova za fotografiju iz bolnice, a neki su primijetili da malena ima frizuru na tatu Charlesa.

Jutros je Ella obavijestila fanove da se još uvijek nalazi u bolnici, no da je bebica super i da se obje dobro osjećaju. 'Dobro jutro ljudi! Puno sam bolje danas, trebalo mi je vremena da dođem k sebi. Hvala svima na čestitkama joč jednom! Čitali smo vaše poruke jučer. Još uvijek sam u poliklinici i odmaram dok sve ne splasne i dane uglavnom provodimo s Balie. Čim se malo sve slegne ispričat ću vam kako nam je bilo. Nadam se da ste vi isto super i želim vam sretan utorak!!!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:54