GOŠĆA RTL DIREKTA

EMOTIVNA ISPOVIJEST SEVERINE 'Jedno sam dijete zbog stresa izgubila, ali ovo nemam namjeru...'

 Bruno Konjević / CROPIX

Prvi put otkako se vodi spor s bivšim suprugom Milanom Popovićem, pjevačica Severina Kojić otvoreno je progovorila o problemima koje proživljava. Gostovala je u RTL Direktu kod Zorana Šprajca gdje je govorila o svojoj aktualnoj borbi za skrbništvom nad sinom Aleksandrom.

Na pitanje zašto je tek sad odlučila istupiti u javnosti, Severina je objasnila da je oduvijek mislila da je šutnja zlato, no sad je shvatila da više ne može šutjeti: - Zakazao je sustav. Novinari u četiri godine stalno su mi nudili mikrofon da pričam o tome, ali ja sam pričala samo o glazbi. Mislim da sada nije vrijeme za šutnju kao i svaka majka koja se bori za svoje dijete za skrbništvo kažem da su insitucije zakazale i da nisu radile svoj posao. Ja sam stalno vodila za time da je šutnja zlato kako bih zaštitila dijete, ali sada znam da moram progovoriti kako bih zaštitila sina.

Pjevačica je otkrila da su joj nakon prekida s Milanom objasnili da je bila izložena psihičkom zlostavljanju. Naime, bivši muž joj je, kaže, prijetio da će joj zagorčati život, da će uzeti glasnogovornika i da će u medijima pričati o njoj. Severina prijetnje nije ozbiljno shvatila, no kad je, kako kaže, zaprijetio da će joj oduzeti dijete, stvari su se promijenile.

- Ako pričamo o ravnopravnom roditeljstvu to znači da roditelj mora sudjelovati u odgoju djeteta. Do treće godine Milan Popović sina nije vidio 18 mjeseci, mislio je da muškarac nije potreban sinu u prvoj godini života. Trebao ga je zvati i večeras, nije. A nije ga zvao ni za ovaj, a ni prošli rođedan. Pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u njemu, to su dvije različite stvari - rekla je Severina i dodala:

- U jednom trenutku Popović nije želio vratiti dijete nakon 13 dana, apelirala sam na Centar da poduzmu nešto, rekli su mi da sama odem po dijete. Tada sam išla na umjetnu oplodnju i nisam se smjela izlagati stresu, ali on nije htio vratiti dijete. Morala sam razgovarati s policijom i tek kada je policija rekla da će dignuti kaznenu prijavu, tek tada je vratio dijete. Ja sam zbog stresa izgubila dijete, a ovo dijete nemam namjeru izgubiti - poručila je Severina.

Dodala je potom da je donio lažan nalaz iz Srbije da je dijete anoreksično, pa je i to morala dokazivati u Poliklinici za djecu. Ispostavilo se da Aleksandar nije anoreksičan, rekla je za RTL.

- Milan Popović se slikao sa mnom u svakoj prilici, kada sam rodila dijete i na samom porođaju, a s obizorm na moje godine doktori su se odlučili za carski rez. Milan je vikao na doktore da ne mogu glumiti boga. Kada smo došli iz rodilišta, rekao je Tomici da zove Gloriju i da proda slike djeteta za 50.000 eura. Ja sam bila zgrožena i objasnila sam mu da nije Brad Pitt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 06:36