KAKVI KOMENTARI

ENGLEZI ODUŠEVLJENI DOLASKOM MATEA KOVAČIĆA, NO JOŠ IH VIŠE VESELI NJEGOVA IZABEL Već su je prozvali 'kraljicom Londona'

 
 Instagram

Britanci su, čini se, oduševljeni dolaskom Matea Kovačića iz Real Madrida na posudbu u Chelsea, a nije im promakla ni činjenica da s njim dolazi i prekrasna Izabel. Njoj su neki mediji posvetili više pažnje nego nogometašu.

Nakon što je objavljena vijest o dolasku Kovačića u London, popularnost Izabel Kovačić na Otoku naglo je porasla. Obožavatelji su joj počeli ostavljati poruke i komentare, mahom komplimente.

Daily Star piše da je Izabel popularna u domovini te da je ovdje uspoređuju sa Shakirom. Englezi smatraju da je svaka takva usporedba opravdana zbog njezine bujne, malo kovrčave, plave kose.

Jedan engleski obožavatelj joj je na Instagramu napisao: ‘Kraljica Londona!’ Drugi je bio još iskreniji: ‘Ti si najljepša žena koju sam ikad vidio!’

Doduše, poruke su joj počeli ostavljati i španjolski obožavatelji koji je mole da nagovori Matea da ne odlazi iz Reala.

When in doubt always choose quality! #kosabiradercos #vichyad

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

Izabel je dosad prikupila već više od 430 tisuća obožavatelja na Instagramu, a britanski medij piše da su njih dvoje jedan od najpopularnijih parova u Hrvatskoj. S Mateom je u braku od prošle godine, a u vezi su od srednje škole. Izabel je sa sestrom pokrenula brend Lunilou, koji je usmjeren na proizvodnju proizvoda za najmlađe od prirodnih materijala.

Mr. and Mrs.

A post shared by Izabel Andrijanic (@izabelandrijanic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 08:47