MAC NAGRADE

ESTRADNI DOGAĐAJ GODINE U BEOGRADU: HRVATI POKUPILI KLJUČNE NAGRADE Sve prštalo od glamura, nema tko nije došao, a da bilo što znači na sceni

 
 Instagram

Brojne regionalne glazbene zvijezde okupile su se večeras u Beogradu na dodjeli nagrada MAC (Music Awards Ceremony) u Štark Areni. Jedna od voditeljica svečane dodjele bila je Zagrepčanka s beogradskom adresom Nikolina Ristović, a na dodjeli su bili i mnogi hrvatski glazbenici poput Jelene Rozge, Tončija Huljića sa suprugom Vjekoslavom, Indire Levak, Nine Badrić i Petra Graše. Tamo su bili i bračni par Tarik i Lejla Filipović.

- Lijepo je toliko godina biti dio ovakvih manifestacija. Ja sam ih malo sit, rekao je Huljić kroz osmijeh pa dodao: "Ali što ću, kako se još uvijek osjećam mlado, tako dođem ovdje. Ovo je drugi festival i drugi put sam tu. Došao sam pokazati što Tonči danas radi, a to je moja klasična pop glazba". Od regionalnih zvijezdi u Štark Areni su bili Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Saša Matić, Jala Brat i Buba Corelli i mnogi drugi.

Na crvenom tepihu s novinarima je popričala i Indira Levak.

- Uistinu mi je privilegija biti rame uz rame sa svima njima. Ja sam veliki veseljak, očekujem dobru zabavu i spektakl. Uvjerena sam da je produkcija savršenstvo, jedva čekam da vidim kako su pripremili scenu. Večeras sam u funkciji prezentera sa jednim vrlo simpatičnim mladićem Šemsom iz benda Brkovi, nasmijano je zaključila, prenosi Klix.ba.

Nina Badrić osvojila je nagradu za regionalnu pjevačicu godine.

- Hvala vam najljepše, iznenađena jesam, što ne znači da mi ovo ne pripada. Čestitam svim mojim kolegama na nominaciji. Zahvaljujem se mojoj Mariji Šerifović na velikoj podršci. Ovu nagradu ću pokloniti svim autorima koji surađuju sa mnom. Publiko, vi ste me napravili ovakvom, vi me nosite i hvala vam na tome što vam i dalje trebam, rekla je Nina.

Nagradu za najbolju pop pjesmu muškog izvođača dobio je Petar Grašo za pjesmu "Voli me".

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio nagradu za pop pjesmu u regiji. Hvala vam što volite moju glazbu, nadam se da vas neću iznevjeriti, rekao je Grašo.

"Parni valjak" dobio nagradu za najbolju pop rock pjesmu za pjesmu "Otkud ti pravo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:43