SREĆA DOMAĆE GLUMICE

EVO TKO JE TAJANSTVENI MUŠKARAC KOJI JE OSVOJIO NATAŠU JANJIĆ U iščekivanju bebe markantni Nenad objavio selfie s emotivnom posvetom: 'Moje sve!'

 
Nataša Janjić i Nenad Medančić
 Facebook

Glumica Nataša Janjić ovih je dana medijima i javnosti otkrila nekoliko velikih novosti u njezinom životu. Prva je ta da je ponovno sretno zaljubljena i u vezi, a druga da čeka svoju prvu bebu.

Za obje lijepe vijesti velikim je dijelom zaslužan 35-godišnji ortoped iz Pazina Nenad Medančić, kako je doznao tportal.hr. U vezi su nekoliko mjeseci i kako nam tvrde naši izvori, odmah su shvatili da je ona ozbiljna do te mjere da mogu planirati prinovu. Zajedno su proveli i ljeto u Portugalu i Španjolskoj, a ako je suditi prema njihovim profilima na društvenim mrežama, oboje obožavaju putovanja.

Čim se pročulo da su mediji doznali za glumičinu trudnoću, Medančić je svoj profil na Facebooku učinio potpuno privatnim. Ipak, u subotu je objavio zajednički selfie s vrlo nježnim opisom: ‘Moje sve #volimvolim’.

Prijatelji su oduševljeno reagirali, raznježili se i uglavnom uputili čestitke.

36-godišnja Splićanka, kako doznajemo, u četvrtom je mjesecu trudnoće, no tu je informaciju do sad tajila. Zbog čuvanja trudnoće morala je staviti na čekanje glumačku karijeru i sve predstave koje su u planu za novu sezonu njezina matičnog kazališta Gavelle.

Nataša je pak na svom Instagramu objavila zabavnu fotku iz filma 'Mala Miss Amerike' koja je oduševila njezine prijateljice. Komentirali su fotografijom s bezbroj srca i čestitki.

View this post on Instagram

Dobro jutrooooo #volimvolim #mood

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:37