MARKANTNI LUJO I LIJEPA IVANA

FATALNI GLUMAC U STRASTVENOJ VEZI S BIVŠOM MISICOM 'Ivana trenutno spava kod mene. Roditelji još ne znaju, mama, nemoj se ljutiti ako vidiš ovo'

 Promo

Markantni Lujo Kunčević, 27-godišnja zvijezda TV serije 'Zlatni dvori', od lani je u vezi s bivšim misicom Ivanom Mišurom. Par uživa u friškoj ljubavi, koja postaje sve ozbiljnija. Iako još ne žive zajedno, Ivana često prespava kod glumca. Lujo kaže kako to njegovi roditelji još ne znaju, no uz osmijeh ističe da će sad saznati, piše Scena.hr.

- Djevojka je trenutno kod kuće. S prijateljicama je bila u noćnom izlasku, pa još spava. Tako da sam nažalost ostao danas ovdje bez podrške. Ja samo se morao ustati oko osam sati, a Ivana je legla oko osam. No, vidjeli smo se jer sam je dočekao – rekao je Lujo koji je sinoć bio kod kuće i igrao online igricu.

- No javljala mi se svakih pola sata, morala je poslati selfie – našalio se Lujo te dodaje:

- Super nam je u vezi, ali o vjenčanju još ne razmišljamo. Iako ne živimo još zajedno, imam sreću da mi je mama sad u Šibeniku, a tata se preselio, kuća je prazna, pa je Ivana trenutno kod mene. Roditelji to još ne znaju. Mama, nemoj se ljutiti ako vidiš ovo, stvarno nije namjerno i ne spavamo u bračnom krevetu – otkrio je Lujo kroz smijeh.

Ivana je u prosincu za portal Scena.hr otkrila kako ju je Lujo osvojio.

- Duhovit je, umjetnička duša, spontan i to me odmah osvojilo, a fizički izgled nije u pitanju. Lijepo nam je i mislim da bismo mogli trajati – kazala je tada Ivana. Lujo je pak na Ivani prvo primijetio plave oči koje su ga očarale.

- Na to sam odmah ‘pao’. Svidjela mi se, pa sam je pozvao na kavu. Na toj prvoj kavi smo proveli nekoliko sati, otvorili smo puno tema i jednostavno smo se našli. I tako je sve krenulo – prisjetio se zaljubljeni Lujo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:04