ŠIRE OBITELJ

FILIP JURIČIĆ DRUGI PUT POSTAO OTAC Umoran, ali sretan slikao se sa zaručnicom u bolnici pa vijest podijelio s prijateljima na Instagramu

 
 Instagram

Glumac Filip Juričić po drugi put je postao otac. Njegova zaručnica Nika Dogan rodila je u četvrtak, a Filip je sretnu vijest podijelio s prijateljima na Instagramu.

Objavio je fotografiju s Nikom iz bolnice, a ispod su se zaredale čestitke. Sreću su im poželjeli Petra Cicvarić, Mislav Čavajda, Iva Radić, Jagoda Kumrić i drugi. Premda umorni, Nika i Filip na fotografiji zrače srećom.

- Jako nam je lijepo. Bilo je nekoliko uspješnijih veza u mladosti, brodoloma, kao kod svakoga, i evo sad, u ovim ozbiljnijim godinama, pronašao sam osobu s kojom mi je predivno. Živimo skupa i nadam se da je to to - rekao je zaljubljeni Filip za magazin Gloria prije dvije godine.

Filip i Nika već su tri godine u sretnoj vezi, a oboje iz prethodnih brakova ili veza imaju djecu. Juričić ima 10-godišnjeg sina Jana iz veze s profesoricom hrvatskog jezika Mateom Roščić, a Nika ima kći iz prvog braka, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:42