SRETNA OBITELJ

FOTO: BEZ POMPE, ELEGANTNA, MODERNA I NASMIJANA Natašu Janjić i njezinog novorođenog sinčića Tonija na izlasku iz rodilišta dočekao presretni otac

 
 Marko Todorov / CROPIX

Zgodna, nasmijana, svježa, elegantna i moderna u pariško plavom, ma kao da je izašla iz kafića, a ne iz rodilišta. Upravo takav dojam ostavlja glumica Nataša Janjić, koju je oko našeg fotoreportera uhvatilo u najdražem joj društvu, sinčića Tonija i supruga, ortopeda Nenada Medančića.

Sreća se sakriti ne može, a njihova je prevelika. Nataši se ispunila dugogodišnja želja, postala je majka, u sretnoj vezi, jednoj od onih u kojoj se odmah otkrije suđenost jednog prema drugom, piše Slobodna Dalmacija. To se Nataši upravo i dogodilo, sa suprugom s kojim je u tajnosti bračne zavjete razmijenila prošlog Božića, upoznala ju je jedna od najboljih prijateljica, Splićanka Marijana Batinić.

Kliknuli su odmah, već brzo nakon toga shvatili kako je to to. Dovoljno za razmišljanje o podmlatku, što je ubrzo i realizirano trudnoćom. Sve je prošlo kako treba, Nataša je rodila u zagrebačkoj Poliklinici Podobnik, ispred koje je s balonom u ruci, i osmijehom na licu uhvaćena u odlasku kući. Djetešce je u sigurnim rukama nosio presretni tata, piše Slobodna Dalmacija.

FOTOGALERIJA: Nataša Janjić s bebom i suprugom na izlasku iz rodilišta

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 19:54