POSTALA IZNAJMLJIVAČICA

FOTO: BLANKA VLAŠIĆ OKRENULA SE TURIZMU Oglasila apartman na splitskim Bačvicama, pogledajte kako je sportašica uredila prostor

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 02.08.2019. u 14:42

Split, 080619. Riva.
Humanitarna utrka Trcimo za obrok vise koju organiziraju Marijini obroci. Prihod od utrke namjenjen je kuhinji Split Croatia koja se nalazi u Liberiji.
Na fotografiji: Blanka Vlasic je vodila program.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Basic / CROPIX

Blanka Vlašić

 

Blanka Vlašić možda je pauzirala svoju sportsku karijeru, no zato se aktivno bavi zanimanjima čije čari tek otkriva. Atletičarka je tako otkazala nastup na Svjetskom prvenstvu u Dohi krajem rujna, a u isto vrijeme pokrenula biznis koji su prigrlili njezini brojni sugrađani, piše Slobodna Dalmacija.

 

Splićanka se, naime, počela baviti iznajmljivanjem, a apartman koji je namijenila tome oglasila je i na Instagramu.

 

Profil je napunila fotografijama ukusno uređenog interijera stančića na Bačvicama. Pod nazivom Studio apartman Blanka, njezina je turistička oazica prikupila svega stotinjak pratitelja, no budući da je oglašena tek u četvrtak, nije ni čudo.

 

Kratkom izletu u voditeljske vode sportašica je tako pridodala i bavljenje turizmom. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci zajedno s fra Antom Vučkovićem vodila je vjerski talk show i pozivala na biblijske susrete za odrasle.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo