VRUĆA ATMOSFERA

FOTO: BORNA KOTROMANIĆ POKAZALA KAKO SE SNALAZI S KUGLAMA I za ovu priliku odjenula je vrlo maštovitu kreaciju; pridružila joj se i Renata Sopek

 

Vruća atmosfera vladala je sinoć u najvećem bowling centru u Hrvatskoj.

Već prvog dana u novom Rock'n'Bowlu čari popularnog sporta upoznale su hrvatske zvijezde. Renata Sopek zaigrala je protiv Borne Kotromanić, koja je na sportskom druženju bila u društvu sina Rafaela koji jako voli kuglanje. Napeto je bilo do samog kraja.

Na više od 3000 metara kvadratnih prostire se nova oaza u Westgate Shopping Cityju s čak 14 staza za odrasle te dvije dječje. Na ovim velikim među prvima su zaigrali TV voditeljice Ivana Šundov Hojan i Mirna Maras, a tajnama ove zanimljive igre podučio ih je gimnastičar Marijo Možnik. Nakon igre u Rock'n'Bowl centru zvijezde su isprobale zanimljivu gastro ponudu.

Novi centar uređen je poput velikog dnevnog boravka u kojem ćemo rado provoditi hladne dane koji su pred nama.

Svaki detalj, arhitekt Andrej Došen pomno je birao, a prostor se dijeli na nekoliko cjelina.

Uz kuglačke staze, u ovom velikom prostoru nalaze se restoran, lounge, dio s igrama te posebni, odvojeni dio za razna tematska događanja.

Industrijski, rokerski i moderni stil upotpunjuju se i stvaraju ugodan prostor u kojem dominiraju metalni elementi, drvo i opeke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 14:24