ISCJELJIVAČKE METODE

FOTO: DANIJELA MARTINOVIĆ OTPUTOVALA NA IDEALNO MJESTO ZA NAPUNITI DUŠU POZITIVOM 'Kod kuće postim ničim izazvana i šutim danima'

 
 Ranko Suvar / CROPIX

Ponekad je potrebno otputovati miljama daleko, da bi tamo negdje, gdje nas ništa podsjeća na ništa, gdje ništa ne nalikuje ničemu viđenom, pronašli izgubljeni dio sebe, napisala je Danijela Martinović (46) ispod čarobnih fotografija iz Nepala kojima se pohvalila na Instagramu.

One koji dobro poznaju splitsku pjevačicu, njezin izbor destinacije nimalo nije začudio - naime, popularna glazbenica itekako drži do unutarnjeg mira i spokoja, a pratitelji na društvenoj mreži odmah su se složili kako je upravo Nepal "idealno mjesto za napuniti dušu pozitivom".

- Preporučila bih svima da osluškuju sebe i počnu raditi ono što ih usrećuje i ispunjava - samo tako shvatit će da im nikad ništa i nije bilo potrebno osim tih trenutaka sreće - sve ostalo su gluposti u koje nas želi uvjeriti ovaj ludi svijet - izjavila je svojedobno Danijela za portal Sensa.

Iskreno je progovorila i o nekim svojim "iscjeljivačkim metodama".

- Postim ničim izazvana i šutim nekoliko dana. Svojima kažem da ću šutjeti dan, dva ili tri i svi oko mene to poštuju. Isključim mobitel, nikamo ne izlazim i potpuno se okrenem sebi - rekla je Martinović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 14:16