PONOVNO LJUBI?

FOTO: DIKAN TAMNOKOSU LJEPOTICU VIŠE NE SKRIVA OD JAVNOSTI Obiteljska idila na Cvjetnom trgu: 'Želim svima da im bude barem slično ko i meni'

 
 Facebook

Nakon što su ga mediji počeli povezivati s mlađahnom Beograđankom Ivanom Stanojević, Josip Radeljak Dikan potvrdio je bliskost prošli tjedan na dodjelu nagrade Najhistrion. Došao je u pratnji crne ljepotice, a po novim objavama na Facebooku jasno je da dosta vremena provode zajedno.

‘Sretan Božić ... želim svima da bude im barem slično ko i meni’, napisao je na Božić objavivši pritom tri fotografije lijepe Ivane.

U objavi prije toga poželio je prijateljima sretan Božić uz fotografije blagdanskog stola oko kojeg sjedi veće društvo, uključujući Lanu, kćer iz braka s pokojnom Enom Begović, i Ivanu.

Čini se da Dikan tamnokosu ljepoticu više ne skriva od javnosti, a ona se na svom profilu na Facebooku pohvalila fotografijama Zagreba.

No, ni jedan ni drugi još nisu otvoreno pričali o svom odnosu. Dikanu je, naime, ljubavni status na Facebooku određen kao 'samac', a Ivani 'zaručena'.

Da se nešto kuha, pohvalio se u srpnju ove godine kad je objavio na Facebooku fotografiju na kojoj mu u krilu sjedi prelijepa djevojka, uz koju je napisao status: ‘Sreća je uvijek blizu, samo je treba znati i htjeti prihvatiti.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:02