POLUGOLI KUHAR

FOTO: DO SADA NEVIĐENO IZDANJE SLAVNOG HRVATSKOG CHEFA Ivan Pažanin oduševio pratitelje fotografijom s plaže te poručio: 'Iz jubavi, iz dišpeta!'

 
 Instagram

Najpoznatiji hrvatski televizijski chef Ivan Pažanin, koji je poznat i kao član žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', objavio je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako uživa u ljetnim radostima.

Tako se na crno-bijeloj fotografiji vidi Pažanin kako uživa u vjerojatno jednom od prvih kupanja ovogodišnjih u moru. Fotografiju je potpisao riječima 'Iz jubavi, iz dišpeta!'

Uz brojne lajkove i komentare oduševljenja, jedna mu je pratiteljica napisala:"A što reći na ovu fotografiju osim da sam barem tamo pa da se utapam!"

Ivan Pažanin popularnost je stekao u žiriju kulinarske emisije 'Tri, dva, jedan-kuhaj!' na RTL-u i ubrzo je postao jedno od omiljenih televizijskih lica.

View this post on Instagram

Iz jubavi, iz dišpeta

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

U Intervju za Jutarnji na pitanje što ga prilikom pripremanja nekog jela može najviše naljutiti odgovorio je:

- Najviše me može naljutiti kad mi nešto ne uspije, kad to nije onako kako sam zamislio, kad jelo zašteka u nekim tehničkim stvarima. Zapravo, kad malo bolje razmislim, dosta toga me može razljutiti.

Otkrio je kako u svom domu preferira pravi mediteranski meni.

- 70 posto je riba. Ima tu svega: od bijele ribe, prvoklasne plave ribe, ima čak i tradicionalnih jela pripremljenih na malo moderniji način. Da ne bi sad bilo da ne radim ništa s mesom, radim itekako. Zapravo, ima na tom mom jelovniku stvarno svega, otkrio je tada kuhar.

View this post on Instagram

UGOR u tisno KOMARČA u soli Neka igre počnu.

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:10