AURORA

FOTO: DORIS ZAPALILA PRIMOŠTEN Estradna heroina održala koncert nakon gotovo dva desetljeća, u publici do 4 ujutro plesala i pjevala i Todorićeva kći

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.08.2017. u 11:39

Nikolina Vuković Stipaničev / CROPIX

 

U primoštenskom klubu Aurora u subotu navečer nastupila je Doris Dragović, koja je napravila pravi koncertni spektakl s obzirom da ondje nije nastupala praktički dva desetljeća.

Koliko je se publika zaželjela, svjedoči i činjenica da je klub bio rasprodan te da su od prve do zadnje pjesme ruke gotovo svih prisutnih bile u zraku. Doris je redala sve svoje bezvremenske hitove, među njima i 'Malo mi za sriću triba', 'Krivi ljudi', 'Baklje ivanjske', 'Šakom o stol'...

Nastup naše estradne heroine došli su vidjeti njezini obožavatelji ne samo iz Primoštena, nego iz gotovo cijele Dalmacije i drugih dijelova Hrvatske.

 

Na koncertu, koji je potrajao sve do 4 ujutro, bilo je i nekoliko poznatih lica. Tako su naši čitatelji uočili Ivu Balent, kćer Ivice Todorića, koja je plesala i pjevala dobar dio noći. Kao što je poznato, Balent se od početka problema s Agrokorom, najvećom hrvatskom kompanijom koja je i dalje u nominalnom vlasništvu njezina oca, drži podalje od javnosti, a nedugo nakon posrnuća koncerna osnovala je tvrtku 'Srculence'. U primoštenskoj Aurori bila je u društvu Ive Balaban.

Snimio čitatelj

Iva Balent

snimio čitatelj

Iva Balaban

 

ELIPSO

Izdvajamo