CRVENO I CRNO

FOTO: DVIJE GLUMICE PRIVLAČILE PAŽNJU NA REVIJI Renata iznenadila velikom promjenom frizure, a Bojana hrabrim odabirom dekoltiranog kombinezona

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2019. u 14:47

John Pavlish/Promo

Renata Sabljak i Bojana Gregorić Vejzović

 

Modni dvojac eNVy room, Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, u ponedjeljak je privukao velik broj poznatih i slavnih na reviju u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt kojom su obilježili 15 godina modnog stvaranja. 

Kreacije dama dok su pozirale fotografima u toaletama omiljenog dvojca, mahom su bile elegantne, ženstvene i zavodljive, no ipak su se posebno istaknule pjevačica i glumica Renata Sabljak i glumica Bojana Gregorić-Vejzović.

Renata Sabljak ne propušta revije eNVy rooma, a u utorak je iznenadila velikom promjenom frizure. Za reviju je odabrala raskošnu crvenu haljinu i rijetki su je na prvu prepoznali. Pjevačica, kojoj je zaštitni znak bio svjetla dugačka kosa, često složena u punđu, odlučila se za drastičnu promjenu - kratku frizuru.

John Pavlish/Promo

Renata Sabljak

 

Crvena haljina i naglašeni crveni ruž za usne savršeno su upotpunili izgled 42-godišnje glumice matičnog kazališta Komedija. Renata je majka dvojice sinova i ranije je istaknula da  joj je to najzahtjevnija, ali i najljepša uloga u životu, piše Dnevnik.hr.

John Pavlish/Promo

Renata Sabljak, Vjeko Franetović, Kristina Krepela i Nikica Ivančević

 

Potpuno neodoljivo u crnom zračila je Bojana Gregorić-Vejzović. Ona je pak odabrala malo manje klasičnu modnu kombinaciju za reviju - crni kombinezon sa šlepom od tila, čipkastim gornjim dijelom, otvorenim leđima i mašnom na dnu leđa.

John Pavlish/Promo

Bojana Gregorić Vejzović

 

47-godišnjakinja je u kombinezonu istaknula savršeni dekolte, no nije prešla granicu dobrog ukusa, a na figuri bi joj zavidjele i dvostruko mlađe ljepotice.

John Pavlish/Promo

Mia Kovačić, Bojana Gregorić Vejzović i Tatjana Jurić

Bojana sa suprugom Enesom Vejzovićem ima dvoje djece, a obitelj koristi priliku kad su svi slobodni da otputuju i dožive nešto novo.

 

Ivančević i Franetović veliku će obljetnicu branda, osim revijom, ovjekovječiti i izložbom u Muzeju za umjetnost i obrt koja svoja vrata otvara 28. listopada, a koja će pomno selektiranim kreacijama publici ponuditi presjek njihovog 15-godišnjeg modnog stvaralaštva.

FOTOGALERIJA: Poznati na reviji eNVy room

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo