OBITELJ DVORNIK-PEARCE

FOTO: ELLA ODUŠEVILA FOTOGRAFIJOM ČETIRI GENERACIJE ŽENA Prvo su je izvrijeđali zbog nereda u stanu, a onda se rastopili: 'Predivne ste!'

 
 Facebook

Koliko god su božićni blagdani vrijeme opuštanja, odmora i obiteljskih druženja, toliko su i vrijeme obaveza. Treba urediti, ukrasiti, kupiti i zamotati poklone, treba proizvesti oveće količine hrane za sve posjete ovih dana, a onda nakon gostiju još treba pospremati.

To, naravno, može biti jako iscrpljujuće, a tako se vjerojatno osjeća i Ella Dvornik koja ovih dana obožavatelje razveseljava konstantnim fotografijama s obiteljskih druženja. No, umjesto nasmijanih lica i prigodno šarene božićne pozadine, bilo je i onih koji su primijetili - nered.

Jedna je mama prozvala Ellu da joj je stan neuredan i da to izgleda ružno. Napomenula je da je i sama majka tromjesečne bebe. Svoj je komentar na koncu i pobrisala, no iz toga se razvila duga rasprava u kojoj je većina branila Ellu. 'Sretan Božić, uz jedno malo pitanje. Da li ti ikada počistiš kuću?! Jer uz skoro svaku tvoju objavu ja ne primijetim ono što bih trebala. Vidim samo nered. Možda ti to tako voliš, ali meni je jako ružno. I ja sam mama bebe od 3 mjeseca, da ne bi bilo joj što ti znaš, ne stigne se od bebe. Eto, baš me zanima, jer mi uvijek to prvo upadne u oko. Lijepo sam pitala da li to tako mora biti ili je to njezin kreativan nered. Vjeruje da nisam jedina koja je to primijetila, ali meni je stvarno ružno, pokvari svaku objavu', napisala je jedna mama.

Ella joj nije ostala dužna i dala joj je do znanja da ne namjerava ugoditi tisućama ljudi koji je prate na društvenim mrežama: ‘Koju svaku objavu? Ne znam, evo baš gledam objave. Ali ako vidiš nered onda je moj odgovor - to tako mora biti.’ Mnogi su je podržali i poručili joj da se ne zamara s tim.

U utorak je, pak, oduševila fotografijom žena iz svoje obitelji, četiri generacije. Mala Balie, mama Ella, baka Danijela i prabaka pozirale su zagrljene, s osmijesima na licima, i dobile mnoštvo komplimenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:40