ŽENSTVENI BOKOVI

FOTO: ELLA POKAZALA OBLINE NAKON POROĐAJA Uskočila u usku haljinu i zaključila: 'Promjenilo mi se tijelo nakon trudnoće. Sad sam baš mama'

 
 Facebook

Naša najpoznatija blogerica Ella Dvornik prije gotovo tri mjeseca postala je po prvi puta mama, rodivši curicu Balie Dee. Kao i prije poroda Ella svoj privatni život ne skriva pa obožavatelji na društvenim mrežama redovno prate što se u njihovom životu događa.

Mala Balie Dee osvojila je odmah srce tate Charlesa Pearcea i bake Danijele Dvornik, proslavila je svoj prvi Božić i dočekala prvu Novu godinu. Ella se uz pomoć Danijele odmah snašla u ulozi mame te se vrlo brzo počela ponovno posvećivati svom biznisu.

U nedjelju je uskočila u novu usku haljinu koja joj je istaknula obline. ‘Promjenilo mi se tijelo nakon trudnoće. Sad sam baš mama’, napisala je Ella misleći kako je malo zaobljenija nego prije poroda.

‘Naručila sam ovu haljinu s fashionnova dok sam bila trudna. Mislila sam da će dobro izgledati dok imam trbuh, alil onda sam rodila Balie i trbuh nakon poroda mi nije izgledao dovoljno dobro za ovu haljinu. Sad kad sam na pola puta da se vratim na izgled prije poroda, sad je mogu nositi bez brige. Jeste li primijetili da imam nešto više oblina nego prije?’

Čini se da je Ella skroz pogodila s ovom objavom jer gotovo da nije dobila nijedan negativni komentar. ‘Izgledaš bolje nego ikada’, ‘Upucat ću se’, ‘Sad si žena s oblinama..prije si bila tinejđerica...ovako si zgodnija...Bali te oplemenila i učinila ljepšom’, ‘Puno zgodnija neg prije’, samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:38