MIRNA ZIDARIĆ I ANDRIJA JARAK

FOTO: EMOTIVNI SUSRET DUGOGODIŠNJIH KOLEGA 'Andriju mogu nazvati u bilo koje doba dana ili noći ako zatreba. Drži se majstore, nedostaješ na ekranu'

 
 Instagram Mirna Zidarić

HTV-ova voditeljica i sportska novinarka Mirna Zidarić na svom je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira u društvu kolege Andrije Jarka, reportera Nove TV koji u zadnje vrijeme izbiva s televizijskih ekrana.

- Kad sretneš starog druga Andriju, kako mu se ne bi bacio u zagrljaj, a radost je tim veća što smo na neutralnom terenu, a ne pred kućnim pragom, napisala je Zidarić ispod fotografije na Instagramu, na kojoj je u zagrljaju s Jarkom.

Uz status je dodala i hashtag 'drži se majstore'.

Za Tportal je rekla da je s Jarkom godinama uspješno surađivala na HRT-u te da je on, iako velika novinarska zvijezda, ostao ista osoba.

- Kao osoba je ostao isti onaj stari Andrija kojeg bih mogla nazvati u bilo koje doba dana ili noći, ako bi zatrebalo, a takvi su rijetki i zbog toga ga neizmjerno cijenim. Brojne obveze kojima obiluje novinarski posao ne pružaju mnogo vremena za intenzivna druženja, pa je svaki susret dragocjen. Andrija već neko vrijeme izbiva s ekrana pa mi istinski nedostaje, ali brzo će se vratiti, a svi kojima stane na kućni prag i dalje će strepiti, rekla je Mirna Zidarić za Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 04:30