GDJE STE VI BILI '98.?

FOTO: EVO ŠTO JE NOVA IVANIŠEVIĆEVA DJEVOJKA RADILA DOK JE ON OSVAJAO TURNIRE Gorana je tad samo škicala na televiziji, a danas ga strastveno ljubi

 INSTAGRAM

Gledam ja, koja je to svjetska manekenka objavila sliku iz mladih dana, pogledam ime, kad ono Nives. Prekrasna, samo je jedan od brojnih laskavih komentara koje je Nives Čanović dobila na račun fotografije iz srednje škole.

Radijska i televizijska voditeljica te zvijezda serija 'Sve će biti dobro' i 'Dolina sunca' na Instagramu se pohvalila uspomenom iz 1998. godine.

Nives je tad još bila zauzeta učenjem i kontrolnim ispitima, planiranjem maturalnog putovanja i pripremama za upis na fakultet, a njezin novi dečko Goran Ivanišević već je navelike osvajao svjetske teniske turnire.

Splićanin je baš te 1998. u Londonu izgubio od Petea Samprasa, da bi tri godine poslije na istome mjestu osvojio kultni Wimbledon pobijedivši Patricka Raftera.

Zagreb, 080615.

Johann Franck, Trg Bana Jelacica.

Na prvu vecer Fashion Week Zagreb by Kaufland dosle su mnoge osobe iz javnog zivota.

Na fotografiji: Nives Canovic.

Foto: Livio Andrijic / CROPIX
Livio Andrijic / CROPIX / CROPIX
Zagreb, 080615.Johann Franck, Trg Bana Jelacica.Na prvu vecer Fashion Week Zagreb by Kaufland dosle su mnoge osobe iz javnog zivota.Na fotografiji: Nives Canovic.Foto: Livio Andrijic / CROPIX

Čanović i Ivanišević navodno su u vezi od jeseni prošle godine, ali oboje uporno odbijaju govoriti o ljubavi.

Par je 2017. dočekao u Dohi u Kataru, a Nives je na egzotičnome putovanju snimila i selfie na kojemu se djelomično vidi Goranova glava.

Nije bilo teško zaključiti da se radi upravo o splitskom sportašu jer se fotografijama iz Katara na društvenim mrežama istodobno hvalio i češki tenisač Tomáš Berdych, kojeg je Ivanišević počeo trenirati prošlo ljeto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:37