TAMARA ZAGORANSKI

FOTO: FATALNA SLOVENKA OTELA PAŽNJU I JELENI ROZGI Luka Šulić nije skrivao što osjeća prema prelijepoj djevojci, a potvrdili su i sretnu vijest

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.03.2017. u 15:01

Zagreb, 280317.
Promocija novog albuma 2Cellos-a Score u Johannu Francku. Promociji su prisustvovali mnogi glazbenici, obitelj i prijatelji Stjepana Hausera i Luke Sulica.
Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Sulic.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / CROPIX

Na fotografiji: Tamara Zagoranski, Luka Šulić.

Na promociji novog albuma 2Cellosa 'Score' u utorak navečer u zagrebačkom Johannu Francku glazbenici su došli u pratnji svojih djevojaka, uskoro supruga kako su najavili - Jelene Rozge i Tamare Zagoranski.

I dok se o Jeleni i Stjepanu Hauseru često piše, a oni već dugo ne skrivaju zaljubljenost, Tamara i Luka Šulić puno rjeđe iskazuju nježnosti u javnosti.

O njihovim zarukama počelo se šuškati još prije gotovo pola godine kad je Luka na svom službenom profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničjku fotografiju na kojoj je na Tamarinoj ruci zablistao novi, dotad neviđeni prsten. Bilo je to dovoljno za šuškanja o zarukama, a Luka i Tamara tek su ih sad potvrdili i najavili skoro vjenčanje.

 

Bivša slovenska manekenka velika  podrška slavnom glazbeniku koji je rekao da često znaju biti odvojeni, no zato puno komuniciraju putem Vibera i WhatsAppa. Luka kaže da ga je Tamara osvojila ljepotom, jednostavnošću i smirenošću, a što se planova za budućnost tiče, još uvijek razmišljaju o organizaciji i najboljim opcijama.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo