NOGE KAO ŠTAPIĆI

FOTO: I KAD RADI U VRTU, VIKTORIJA RAĐA IZGLEDA POPUT MANEKENKE Ipak, jedan detalj je zapanjio fanove: 'Pa što se ovo dogodilo s nogom?'

 
 Instagram

Viktorija Rađa pohvalila se na Instagramu da se posvetila svom vrtu i objavila fotografiju u posve ležernom izdajnu, laganoj majici s kratkim rukavima i kratkim hlačicama. Premda tu nije bilo nikakve šminke, gđa Rađa dobila je brojne komplimente za svoj izgled i svakome je odmah jasno zašto.

Premda je početkom ožujka Dino Rađa za tportal potvrdio kako se zbog obnašanja funkcije predsjednika Stručnog savjeta u HKS-u on i supruga sa sinovima sele u Zagreb, to ih ne sprječava da svaki slobodan trenutak provedu u rodnom Splitu.

Viktorija i Dino imaju dva sina, 15-godišnjeg Roka i 10-godišnjeg Nika, no bivša pratilja Miss Hrvatske i dalje izgleda kao manekenka.

Ipak, posljednja je fotografija malo uzrujala obožavatelje kojima nije bilo jasno je li doista toliko mršava da joj noge izgledaju poput štapića ili se samo zaigrala u Photoshopu. ‘Pa što se ovo dogodilo sa lijevom nogom? Malo poletio photoshop ili samo kut slikanja? Mislim, bez zamjerke, ali ono’, napisala je jedna korisnica.

Viktorija joj je odmah odgovorila da se radi samo o kutu slikanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:36